Websites der arbejder for dig

Webdesign + SEO

Trænger du til en ny hjemmeside, men er i tvivl om hvordan du skal gribe det an?

  • Er det nødvendig med en ny webhosting?
  • Er en all-inclusive abonnementsløsning med binding i op til 3 år, det rigtige valg?
  • Skal jeg selv skrive tekster – og hvad med grafikken?
  • Hvilken menustruktur er bedst?

Der er ikke noget at sige til, hvis du synes, det virker uoverskueligt. 

Få en ny mobilvenlig hjemmeside uden abonnement og binding

Jeg kan hjælpe dig med en moderne, skræddersyet hjemmesideløsning, der netop passer til dine ønsker og behov – uden abonnement og binding.

Sammen gennemgår vi målene og opbygger strukturen for den nye hjemmeside – og eventuelle krav og ønsker for det grafiske udtryk. Fx logo, farver og fotos.

Jeg designer og udvikler hjemmesiden i WordPress. Hvis det er nødvendig, skriver jeg nye tekster eller omskriver de gamle, så indhold passer til, hvor din virksomhed er i dag.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg i processen – både før, under og efter din hjemmeside er lanceret. Derfor får du også et kursus, så du selv kan vedligeholde din nye hjemmeside, hvis du ønsker det.

Webdesign og SEO

SEO - gør det nemt for søgemaskinerne at finde din hjemmeside

Når din hjemmeside skal søgemaskineoptimeres – også kaldet SEO, er der en række anbefalinger, der ligger lige for – og som ifølge Google har stor betydning for dine siders placeringer i søgeresultaterne.

Anbefalingerne omfatter din hjemmesides struktur, indhold og fotos/videoer. Linkbuilding, synlighed på sociale medier og brugerengagement. 

Da jeg både udvikler hjemmesider og skriver tekster, kan jeg hjælpe dig med at plukke de lave SEO-frugter, så din hjemmeside bliver optimeret til at gøre det nemt for søgemaskinerne at finde din virksomhed.