Vis og fortæl hvad du kan

Brochurer og løsark

Brochure Alles Anders grafisk design og tekstarbejde

Med en brochure kan du aflevere en personlig fortælling til dine besøgende og kunder. En brochure skal være flot og give det indtryk, du ønsker at sende – og det indhold du og din virksomhed skal huskes for.

Tekst og grafisk design hænger sammen, når jeg laver en flot brochure. Udtrykket varierer efter brochurens format og antal sider. En god brochuretekst er kort og præcis, og har et indhold der holder kunden i fokus – samtidig med at ordene er udvalgte, så de dækker dine budskaber og værdier på den rigtige måde.

Lad mig hjælpe dig med din næste flotte brochure. Ring til mig på tlf. 40848352 eller send en mail til anders@allesanders.dk for at høre mere. Husk det første møde er altid gratis og uforpligtende.

Brochure Alles Anders grafisk design og tekstarbejde
Brochure Alles Anders grafisk design og tekstarbejde
Folder Alles Anders grafisk design og tekstarbejde

Løsark til dine kampagner og produkter

Løsark Alles Anders grafisk design og tekstarbejde 2
Løsark Alles Anders grafisk design og tekstarbejde

Fleksibel og økonomisk

Et løsark er en brochure på 1-2 sider. Det giver dig mulighed for at sprede et fokuseret budskab. Et løsark er hurtigt at lave. Det er en fleksibel – og en økonomisk løsning. Som salgsmateriale kan det let supplere din mere generelle firmabrochure.

Har du en nyhed, en kampagne, et event – eller et produkt, du vil fortælle om?

Jeg kan hjælpe dig med grafisk layout og teksten, så den bedst møder din målgruppe og leverer dit budskab, så det huskes.

Uanset om dit løsark skal trykkes eller bruges til download, vil jeg lave et grafisk layout, der præsenterer dit materiale professionelt.

Brochuren blev meget vel modtaget, mange tog adskillige eksemplarer til uddeling, og den blev rost. Tak for din store indsats.

Marianne Lehaff

ComfortZonen