Optimér dine slides

PowerPoint præsentation

Slides er et visuelt værktøj. Hvad enten de er lavet i PowerPoint, Keynote eller lignende programmer, bør de visuelt understøtte eller løfte din mundtlige præsentation.

Det gøres typisk ved brug af tekst, billeder og anden grafik, der passer til dine mundtlige budskaber. Derved kan du påvirke tilhørerne på flere måder, og de vil lettere kunne huske indholdet.

Alt efter behov bør dine slides bidrage til overblik, indlevelse, oplevelse, overraskelse eller dokumentation.

Optimering af dine slides - eller helt ny præsentation

Måske du allerede har en PowerPoint præsentation, hvor en optimering af dine slides vil støtte det professionelle indtryk, du ønsker at levere. Alles Anders kan løfte dine PowerPoint slides, så du trygt kan fokusere på dit eget udtryk – og levering.

Bedre PowerPoint slides
Skal du udvikle en helt ny PowerPoint præsentation? Jeg kan hjælpe dig, så vi sammen opbygger struktur og input til præsentationen. Derefter får du et oplæg på slides, som tilpasses indtil de virker optimalt i forhold til din ønskede levering.

Kunne du tænke dig et nyt skabelondesign til dine slides, så de bedre passer til resten af din virksomheds visuelle profil, finder vi en løsning, der vil optimere dit udtryk – og hjælpe dig med hurtigere at lave nye slides.

Har du lyst til at vide mere, så ring til mig på tlf. 40848352 eller send en mail til anders@allesanders.dk. Husk at det første møde er gratis og uforpligtende.