Når udtryk gør indtryk

Hvem er Alles Anders?

Jeg hedder Anders Juel Rasmussen. Jeg er grafikeren, tekstforfatteren, webdesigneren og projektlederen, der får dine markedsføringopgaver i mål, når du vælger Alles Anders som din leverandør.

Marketing, markedsføring og kommunikation har altid været omdrejningspunkt i min karriere. I mine jobs har jeg været heldig at prøve kræfter med mange forskellige muligheder og udfordringer inden for markedsføring og kommunikation. Både med fokus i Danmark og på det globale marked.

Mine interesser for det visuelle udtryk og at skrive har altid været til stor gavn, når jeg skulle finde løsninger og skabe resultater hurtigt og effektivt.

Da jeg startede Alles Anders, var mit fokus at skabe et reklamebureau på to ben. I Alles Anders kan jeg få mine bedste kompetencer i spil, og mine kunder kan få fordel af mine erfaringer – og muligheder for at kombinere grafisk design, tekstudvikling og forretningsforståelse i samme arbejdsgang.

En arbejdsmodel, der også gør det muligt for mig at udarbejde tilbud til en fast pris.

Jeg sætter stor pris på den direkte kundekontakt. Det er meget tilfredsstillende at kunne følge opgaven helt i mål og levere et resultat, der som minimum opfylder kundens forventninger.

Alles Anders er Anders Juel Rasmussen

Kort om min baggrund: Uddannet cand.merc i markedsføring og strategisk planlægning. Produktchef hos Toyota Danmark og Corporate PR Manager hos Haldor Topsøe A/S. Startede Alles Anders i 2013. Har desuden skrevet to børnebøger, der blev udgivet i 1999 og 2001.

Alles Anders - Anders Juel Rasmussen

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere om, hvordan jeg kan løse dine markedsføringsopgaver eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til mig på 40848352 eller sende en mail til anders@allesanders.dk.

Husk det første møde er altid gratis og helt uforpligtende.